een-date-naar-de-stripclub-in-best1

Een date naar de stripclub in Best

Ik ben een heer van 26 jaar. Mijn naam is Mario. Ik hou er wel van om af en toe naar de stripclub te gaan. Ik hou mij niet echt bezig met de dames, maar het is leuk om omringd te zijn door mooie dames. Een toevallige dag was ik zoals elke andere keer in de stripclub. Ik ga daar vaker, dus ik weet precies welke dames daar werken. Deze ene dag had ik een nieuwe dame gezien en mijn oog viel onmiddelijk op haar. Het interesseerde mij niet eens dat ze danste op toneel en met een paar heren. Ik vond haar gewoon heel erg mooi. Ik ben naar het toneel gegaan om haar van dichterbij te bekijken en zij kwam dansend naar mij toe. Ik was helemaal betoverd door haar. Ik bleef in de bar als laatste man en heb toen deze dame gevraagd als ik haar een keer mee uit mag nemen. Zo te zien is de regel daar dat je geen relaties mag aangaan met klanten, dus ben ik naar de eigenaar van de club gegaan om te vragen als ik haar mee uit mag nemen. De eigenaar vond dat het tegen de regels is, maar dat ik wel kan proberen haar te daten vlak hier in de stripclub.

 

elke-dag-een-date
Elke dag een date

Het was natuurlijk niet echt als een date, want zij kon niet de hele tijd bij mij blijven. Ze probeerde dat echter wel. Ik ging elke dag naar de stripclub om mijn zogenaamde date te kunnen houden met deze beeldschone dame. Op den duur merkte ik dat ik natuurlijk heel wat geld kwijtraakte in de club, want ik kon ook niet zomaar daar zitten zonder wat drank te bestellen of mee te genieten van de dames. Ik besloot een laatste keer op date te gaan in de stripclub in Best. Nadat de meeste mensen al weg waren had ik haar voor mijzelf en ben toen een serieuse gesprek met haar begonnen. We hadden elkaar al wat beter leren, dus het was niet nodig om meer te vertellen over mijzelf op dat belangrijke moment. Ik heb haar gezegd dat ik serieus wil zijn met haar en dat ik niet op een gekke date wil in een stripclub. Ik vertelde haar dat ik haar heel erg leuk wilt en dat als zij het ook wilt wij deze relatie voort kunnen zetten en het zelfs naar de volgende level kunnen brengen. Zij hoefde het werk niet te laten, ik zou gewoon geen klant meer moeten zijn. Zij stemde in, maar had wel de voorwaarde dat zij voor mij speciaal dit werk wel zal laten en een ander werk zal vinden, maar ik moet dan trouwen met haar. Ik heb een stukje folie gevraagd aan de bar man en heb daarvan een ring gemaakt, ben op mijn knieen gegaan en heb haar toen ten huwelijk gevraagd. Dit had zij natuurlijk niet verwacht, maar ze zei direct ja! Ik ben nu gelukkig getrouwd!