Mijn naam is Ella ik ben 32 jaar oud en ja ik heb meer teleurstellingen in mijn  leven met mannen. Ik wil eerlijk zij om ook te vertellen dat ik soms ook schudig was aan bepaalde dingen die mij overkwamen. Ik had nooit genoeg en was vaak ontevreden.Ik schreef mij in op een dating site en daar ga ik gezellig erop los.Ik kies de persoon uit met wie ik een date wil.Tot zover is het heel goed gegaan en denk ik vaak dat ik het eerder zo had moeten doen.

 

Ik kom zo beter aan mijn trekken

Ik kom zo beter aan mijn trekken

Ik heb verschillende werktijden als ziekenverzorgster en kan zelf bepalen wanneer ik een date heb. Ik kan gezellige berichten naar verschillende mannen sturen en ik verveel me nooit. Op de site waar ik ben, is het voordeel dat je daar verschillende categorieën hebt en je kan zelf overstappen. Ik ben nu op die site waar alleenstaande vrouwen op zoek zijn naar een date. Ik ga dit weekend met een boer uit Hilversum op date. De boer is een getrouwde man maar, hij krijgt geen aandacht van zijn vrouw.De boer genaamd Hans wil dat persoonlijk met mij bespreken. we maken een afspraak.

 

een-onvergetelijke-avond

Een onvergetelijke avond 

Hans en ik kiezen ervoor om in een bar van een bekend hotel gezellig iets te eten en te drinken. Hans vertelde aan mij dat hij het zeer op prijs stel dat ik tijd nog moeite heb bespaard om bij hem te zijn. Terwijl ik tot hem sprak zag ik hoe zijn ogen glinsterde. Hij zei aan me dat hij naar sex verlangt. Ik zei aan hem dat het onze eerste date is en dat ik het niet wijs vind om nu al sex met hem te hebben. Hans was heel erg teleurgesteld .Ik zei ook aan hem dat ik hem toch wel beter wil leren kennen. Hans kwam naast mij zitten en zei heel zacht in mijn oren dat hij naar mij verlangde en dat zijn bedoeling was om sex met mij te hebben. Ik zei hem dat hij dat eerder aan mij gezegd kon hebben. Ik zei ook aan hem dat ik mij ook daarop voorbereid. Hans vroeg aan mij als ik hem niet leuk vond.Ik zei aan hem dat ik zelf verliefd ben op hem.Hans vroeg mij als ik met hem wilde kroelen en hij vroeg aan mij als ik met hem naar een kamer in het hotel wilde gaan. Ik ging wel samen met hem naar de kamer en we flirten daar heftig en we werden beiden wild. Hans vroeg mij toch om zijn liefde aan mij te bewijzen, maar ik stemde niet toe. Ik heb wel heel lekker met hem geflirt. Ik heb hem wel beloofd dat ik hem de eerst volgende flink zal verwennen.Hans keek naar de tijd en zag dat het al heel laat was geworden. Hans had aan zijn vrouw beloofd om vroeg thuis te zijn,maar door mij te doen was hij laat.Bij de eerst volgende date heb ik iets goed te maken met Hans.