Mijn vriendin is 50 en wil een date. Zij voelt zich al een tijd eenzaam. liesbeth is haar naam.liesbeth haar man vertrok van huis om naar het werk te gaan en is nooit meer huiswaarts teruggekeerd. Ze kon op geen enkele manier contact met hem hebben. Het is al 6 jaren dat zij onder deze situatie gebukt gaat. Zij kan niet geloven wat haar is overkomen.Zij zit met heel veel vragen waarop zei tot de dag van vandaag geen antwoord heeft gekregen. Mijn vriendin vertelde aan mij dat zij genoeg heeft van deze situatie. Alle kleren van haar man zijn nog bij haar in huis. Liesbeth heeft ze nooit weggehaald. Ik wist niet hoe ik aan haar moest vertellen dat zij niet op haar man moet zitten wachten.

 

Liesbeth geeft eindelijk op na 6 jaren

Liesbeth geeft eindelijk op na 6 jaren

Nadat ik van een vriendin van mij had gehoord dat de man van Liesbeth in de Bijlmer woont, vertelde ik het aan haar. Ik dacht dat zij het erg zou vinden maar ze zei gelukkig dat ik het weet. Liesbeth is blij dat hij leeft en dat hij niet dood is.Liesbeth bedankt mij dat ik het aan haar hebt verteld. Liesbeth barste in tranen uit en vraag zich af waaraan zij dit alles te danken heeft. Ik trooste haar en zei haar dat het leven door gaat. Liebeth pakte de draad weer op en ging weer samen met ons op stap.We zijn heel blij dat wij onze vriendin weer in de groep hebben.Ik vertelde aan haar dat ik mijn man op een datingsite heb leren kennen.Ik vertelde haar ook dat de keus bij haar ligt wat zij wil doen.Liesbeth schrijf zich ook in op de dating site. Liesbeth geeft ook aan dat zij een man wil op wie zij blindelings kan vertrouwen.  Liesbeth leert Albert kennen. Een man echt  naar haar hart. Hij is heel lief en zorgzaam voor haar. Albert en Liesbeth hebben elke dag contact met elkaar, totdat liesbeth op zekere dag door Albert wordt uitgenodigd om hem te  bezoeken. Albert en Liesbeth hebben dus een date. Als Liesbeth thuis komt bij Albert heet hij haar van harte welkom met een bosje bloemen en kust haar.Albert heeft op de tafel een flesje wijn en twee glazen.Albert en Liebeth proosten op liefde en vertrouwen. Albert houdt Liesbeth stevig vast en kust haar hartstochtelijk. Albert beloofde haar nogmaals trouw te zijn omdat, zij hem verteld heeft wat zij heeft meegemaakt met haar ex man.Liesbeth stelde Albert voor aan zijn familie en dat deed Liesbeth ook. Albert heeft ook zijn 2 dochters aan Liesbeth voor gesteld. Liesbeth is uit een dal en Albert ook omdat zij pas van hem heeft gehoord dat de ex vrouw van Albert met zijn beste vriend die bij hun over de vloer kwam een relatie heeft.Albert kon het niet verwerken en was zelf onder begeleiding van een psychiater.Nu is hij heel blij met zijn lieve vrouw Liesbeth.Albert en Liesbeth kunnen niet meer zonder elkaar.Ook de vriendinnen van Liesbeth zijn heel erg blij voor haar. Zij vinden dat een lief mens als Liesbeth en gelukkig leven verdient.